Cum se intretine in mod corect parchetul laminat

Totul despre parchet. 7 întrebări și răspunsuri esențiale
10 iulie 2017
Show all

Parchetul laminat este usor de montat, fiind o optiune ideala pentru modernizarea podelelor. Iata cum se intretine acesta in mod corect:

1. Cititi cu atentie instructiunile primite cu parchetul, pentru a afla cum se curata si se intretine acesta dupa montare.

2. Aspirati mizeria si praful de pe parchetul laminat, ori de cate ori este nevoie sau folositi o matura cu peri fini in acest scop.

3. Stergeti parchetul laminat cu un mop umed, avand grija ca acesta sa nu contina prea multa apa, deoarece aceasta se poate infiltra in parchet si sa-l umfle.

4. Nu aplicati niciodata lac sau ceara pe parchetul laminat, deoarece aceste produse se preteaza numai parchetului din lemn masiv.

5. Indepartati petele de pe parchetul laminat cu un produs recomandat de producator. In general este indicat sa indepartati lacul de unghii si arsurile de tigara cu ajutorul acetonei de unghii si petele de grasime si gudron, folosind spirt.

6. Puneti presuri in fata usilor de acces in casa, deoarece acestea vor capta praful, mizeria, pietricele si murdaria, de pe talpile pantofilor, impuritati ce pot zgaria suprafata parchetului laminat.

CONTACT